Díjtalan szállítás 30.000 Ft felett! Logisztikai partnerünk:

Kérdése van? Hívjon minket! +36306701767

U Lakat

Kerékpár u-lakat kínálatunk gerince Kryptonite valamint Abus u lakat termékeken alapul, de természetesen Abus és Kryptonite bicikli u-lakat kínálatunkon felül számos neves gyártó biztonsági u lakat terméke is megtalálható. Kerékpár u-lakatot keres? Segítünk a megfelelő u lakat kiválasztásában az Ön igényeihez igazodva. Legyen szó a mindennapok védelméről vagy az extrém biztonságot keresőkről, minden igény kielégítésére rendelkezésre áll kínálatunkból bicikli u-lakat. Kínálatunk alapját a széles körben elismert Kryptonite kerékpár u-lakat típusok adják, de természetesen a neves Abus u-lakat termékei valamint Citadel u-lakatok is elérhetők kínálatunkból.

U LAKAT HUROKKÁBELLEL MINI U LAKAT NORMÁL U LAKAT HOSSZÍTOTT U LAKAT

38termék 138
38termék 138

A kerékpár lakatolás legjobb eszköze az u-lakat, mely ár / érték / biztonság aránya kiemelkedő, ráadásul ehhez egy relatíve kis súly társul. A kerékpár u-lakatot célszerű NEM súly alapján megválasztani, hanem a kerékpár értéke alapján, hiszen könnyebb egy u-lakat szállítása, mint egy új bicikli vásárlása. A rengeteg kerékpár u-lakat közül valóban nem egyszerű kiválasztani a megfelelő típust, hiszen nem mindegy, hogy milyen értékű kerékpár lakatolására fogjuk használni, vagy az U-lakat zárszerkezete, illetve a kengyelvastagság (u-elem) is fontos információ lehet a kerékpár vagy motor u-lakat kiválasztásakor. Zárszerkezet tekintetében javasolt az úgynevezett lamellás zárszerkezettel ellátott kerékpár vagy motor u-lakat vásárlása, az u-lakat kengyele pedig minimum 12 mm-es vastagságú legyen. Ezt már egy átlagos méretű erővágó nem képes elvágni, így a flex kivételével más nem nagyon nyitja. A jó hozzáállás kerékpár vagy motor u-lakat vásárlása előtt, ha végiggondoljuk, hogy mekkora a védeni kívánt érték és annak megfelelően választunk u-lakat terméket. Mielőtt azt hinné, hogy bárkit is érdekel, ha éppen lopják az Ön kerékpárját, megnyugtatjuk, hogy senkit sem fog érdekelni. A kerekpar-lakat.hu a kerékpár és motor lezáró termékek közül a különböző méretű és típusú U-lakat vásárlását javasolja, ugyanis helyes választás esetén az u-lakat nyújtja a legkisebb méretben a legnagyobb biztonságot.

 

A különböző kerékpár u-lakat termékek kíválóan alkalmasak biztonságos lakatolásra, hiszen az u-lakat kialakításánál fogva nehezen hozzáférhető, a vágószerszámokkal szemben ellenállóbb, mint például egy kábelzár. Az U-Lakat.hu webáruházban kedvező árak mellett, rövid szállítási határidővel juttatjuk el Megrendelőinkhez a rendelt u-lakatot. A normál méretű kerékpár u-lakat termékek általánosan használhatóak lakatolásra, hiszen a kerékpár u-lakat belső magassága 20-23 cm, ezáltal kényelmes vele lakatolni. A hosszított kivitelű u-lakat termékek által könnyebbé válhat a lakatolás, hiszen a kerékpár u-lakat belső magassága 26-31 cm, ezáltal vastagabb tárgyakhoz is kényelmesen lehet lakatolni. Az u-lakat szetteket azon kedves Vásárlóink figyelmébe ajánljuk, akik az első kerék védelmére is gondolnak a kerékpár u-lakat mellé tartozékként társuló hurokkábel által. A mini u-lakat termékek általánosan használhatóak lakatolásra, rendszerint kerítésekhez, illetve jelzőtáblákhoz lehet vele lakatolni. A mini kerékpár u-lakat belső magassága rendszerint 14-17 cm.