Díjtalan szállítás 30.000 Ft felett! Logisztikai partnerünk:

Kérdése van? Hívjon minket! +36306701767

Kerékpár lakat

Pár érv mellettünk...hiszen több mint 10 éve toljuk a bringát. Bicikli lakatok, lezárók minden igényhez, akár a legjobb kerékpárokhoz is, mindezt jellemzően készletről. Válassz a Magyarországon elérhető legnagyobb minőségi (és nem gagyi, silány minőségű) kerékpár zár kínálatából akár másnapi szállítással! Ha felhívsz, szívesen segítünk kiválasztani a számodra tökéletes láncos lakat, u lakat, hajtogatható lakat megoldást, a rendelkezésre álló összegből. Kerékpár lakatolási tanácsadás, ha megakadnál a vásárlás után.

A webshop kínálata a kerékpár és motor tulajdonosoknak nyújt kitűnő alternatívát, azoknak, akik rendszerint az olcsó u-lakat vásárlás és a biztonságos lakatolás mellett elkötelezettek. A weboldalon feltüntetett normál és akciós áron megvásárolható kerékpár és motor u-lakat árak minden esetben bruttó árak és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót. A meglévő biztonságvédelmi üzletágak mellett kerékpár u-lakat internetes kereskedelmével színesítettük meglévő tevékenységeinket, melynek létjogosultsága az azóta eltelt időszakban bebizonyosodott. A sikeres indítást követően 2013-ban a hangsúlyt a kerékpár u-lakat mellett a motor lezárására is alkalmas u-lakat kínálat fejlesztése és egy teljesen egyedi kínálat kialakítása volt. Az U-lakat webáruházban a legkülönfélébb kerékpár és motor lakatok kínálatával találkozhat, melyek között számos olyan termék is szerepel, ami az országban kizárólag itt elérhető. Büszkék vagyunk rá, hogy szinte a teljes kerékpár u-lakat választékunk folyamatosan elérhető raktárkészletünkből, így Megrendelőinket a lehető legrövidebb időn belül tudjuk kiszolgálni, díjtalan házhoz szállítás mellett. Igyekeztünk összeválogatni a legnépszerűbb u-lakat termékeket, a legnevesebb kerékpár zár gyártóktól, így esett a választásunk a Kryptonite kerékpár u-lakat termékeire, melyek kíváló ár/érték/biztonság arányuknak köszönhetően a kerékpárzár piacon piacvezetőnek számít. A másik, szintén elismert gyártó az Abus, mely esetében mindenképp az X-Plus zárbetét működtetésű U-lakat termékek örvendenek a lenagyobb népszerűségnek. És nem utolsó sorban a szintén amerikai Master Lock u-lakat termékei melyek megbízható és biztonságos kerékpár lezárást tesznek lehetővé kifejezetten olcsó áruk és kiemelkedő ár/érték/biztonság arányuk következtében. A kerekpar-lakat.hu webáruházban a kedvező árak mellett igyekszünk akciós u lakat termékeket is eljuttatni Megrendelőinkhez.


A legbiztonságosabb bicikli lezárás
Amikor valaki biztonságban szeretné tudni a tárgyait, akkor legtöbbször elgondolkodik azon, hogy ennek érdekében milyen tevékenységeket is kell elvégeznie. Amikor egy olyan használati tárgyról van szó, mint például egy bicikli, akkor az embernek nagyon meg kell gondolnia, hogy annak biztonságban tartása milyen óvintézkedéseket is követel.
A kerékpár u-lakat az egyik legjobb választás, hogyha valaki a biciklilekötőket akarja összehasonlítani. Természetesen a klasszikus lekötők között is vannak professzionális darabok, azonban manapság az átlagos fajtákat sajnos nagyon könnyen el tudják távolítani, és emiatt könnyedén ellopják a kerékpárt is. Hogyha már valaki egy jobb minőségű biciklivel rendelkezik, akkor mindenképpen érdemes egy kicsit nagyobb odafigyelést szentelni annak biztonságba helyezésére is, még abban az esetben is, hogyha ez pénzkiadással jár. Az átlagos és a professzionális lekötők árban nem különböznek olyan lényegesen egymástól, hogy megérje ezen spórolni.
Az u-lakatok pedig egy teljesen új szintre emelik a professzionális lekötők fogalmát. Hogyha valaki ezt alkalmazza, akkor biztosra veheti, hogy a régebbi, gumírozott láncos belsőjű lekötőkkel ellentétben ezt a fajtát nem lehet eltávolítani olyan könnyen, ezért a tolvajnak is alaposan fel kell készülnie, hogyha ilyen tevékenységet szeretne végrehajtani. Ez pedig akkora utánajárással jár együtt, hogy értelemszerűen előbb a könnyedén levágható lakatokat, lekötőket célozza majd meg. Ilyen lekötőket ma már szinte akármelyik kerékpár szaküzletből beszerezheti. Egyaránt megtalálhatók kulcsos, valamint számzáras formában is, és maga dönti el, hogy melyik verzió felel meg jobban, mivel mindkettő egyaránt jól funkcionál, feltéve, hogyha nem pont a legolcsóbb fajtát választja.


Abus Bordo lakatok
A mai tolvajok nagyon rafináltak és furfangosak, ráadásul egyre kitanultabbak mivel fejlődik a technológia, éppen ezért az eszközeik is egyre profibbak, és szinte már bármilyen zárat és lakatot képesek feltörni, éppen ezért arra kell törekedni, hogy a lakat, amit választunk profi, hatékony, strapabíró és megbízható legyen. Az Abus Bordo lakatok például pontosan ilyenek.
Az Abus Bordo lakatok prémium minőségű lakatoknak számítanak, hiszen manapság a Kryptonite, az Oxford és a Citadel márkák mellett az Abus gyártó dobja piacra a legjobb lakatokat. Az Abus kínálatában talál majd minőségi kerékpár lakatokat és természetesen számzáras biztonsági lakatokat is, tehát mindegy, hogy milyen lakatra van szüksége, mert az Abusnál megtalálhatja majd. Az Abus Bordo 6100 combo egy fekete színű számzáras lakat, amely biztonságos, kompakt és könnyű is, kezelése pedig igen egyszerű. A lakat csuklója speciális szegecsekkel van ellátva, flexibilitása pedig maximális. A lakat váza ráadásul sokoldalú és könnyű felerősítési lehetőséggel is rendelkezik.
Manapság egyre több tolvaj fókuszál a kerékpárokra, hiszen azokat jó áron el lehet adni viszonylag kevés munkával, hiszen a legtöbben nem használnak kerékpár lakatot, viszont érdemes befektetni egy jó minőségű, Abus lakatba, hiszen ezzel megvédhetjük kedvenc járművünket a tolvajokról. Minél bonyolultabb egy lakat, annál nagyobb az esélye annak, hogy megóvhatja azt, hiszen az egyszerű lakatokkal még a kezdő tolvaj is könnyen elbánik, de ha már bonyolultabb a lakat, akkor megtörténhet, hogy a tolvaj belefárad, és inkább továbbáll. A legjobb megoldást talán a számzáras lakatok jelenthetik, amik nem kulccsal működnek, hanem egy négy számjegyű kóddal. Az Abus kínálatában ilyen lakatokat is találhat majd.

 


Napjainkban sajnos rengeteg a kerékpár tolvaj, hiszen sokkal könnyebb ellopni egy kerékpárt mint egy autót, és a betörésnél is sokkal egyszerűbb, ezért a lustább tolvajok ezt a megoldást kedvelik a leginkább. Ha viszont beszerez egy minőségi, erős, strapabíró és bonyolult lakatot, akkor előfordulhat, hogy a tolvajok megunja a munkát, elfárad, és inkább továbbáll, keres egy könnyebben feltörhető lakatot. Éppen ezért arra kell törekedni, hogy a legmagasabb minőségű lakatot találja meg kerékpár tolvajok ellen.
Kerékpár lakat már nagyon olcsón kapható a webáruházakban, ezért megéri szétnézni, itt kaphatja majd meg a legbonyolultabb kerékpár lakatokat. Ráadásul itt olyan széles a választék, hogy talál majd olyan kerékpár lakatokat, amelyek csak mindennapi védelmet nyújtanak, de vannak egészen extrém biztonságot nyújtó lakatok is, és ezek azok, amelyekbe érdemes befektetni, pláne akkor, ha önnek drágább kerékpárja van. Ami a kerékpár lakatokat illeti, léteznek hajtogatható lakatok, kábel zárak, spirál zárak, láncos lakatok és U-lakatok is, de talán ezek közül az U-lakatok a legkedveltebbek és leghatékonyabbak. Az U-lakatok kategóriájában pedig a Kryptonite kerékpár lakatokat érdemes megemlíteni.
A hajtogatható kerékpár lakatok kategóriájában az Abus Bordo emelkedik ki, ami pedig a biztonsági láncokat illeti, ezek között találni kiváló minőségű Oxford, Citadel, Abus és Kryptonite kerékpár lakatokat is, tehát hatalmas a választék, könnyen megtalálhatja azt a megoldást, ami önnek leginkább kézenfekvő. Kerékpár lakatokat már pár ezer forintért rendelni lehet, vagyis sokkal olcsóbb és kényelmesebb előre felkészülni, mint egy teljesen új, drága kerékpárt beszerezni ha a régit sikerült ellopnia egy ügyes és rafinált tolvajnak.


A bicikli lakat választék napjainkban igen széles, főleg a webáruházakban, ahol több száz, vagy éppen több ezer különböző bicikli lakat közül válogathat, amelyek hatékony védelmet nyújtanak. Manapság léteznek olyan bicikli lakatok, amik csak egy alap védelmet nyújtanak, de léteznek már egészen extrém védelmet nyújtó darabok is, méghozzá pár ezer forintért, tehát érdemes előre felkészülni és előre beszerezni egy ilyen lakatot, hogy ne érje az a meglepetés, hogy ellopták a biciklijét.
A bicikli lakat igen hatékony ha arról van szó, hogy meg kell védeni a biciklit a tolvajoktól, hiszen léteznek már nagyon bonyolult és kifinomult bicikli lakatok is, amelyek láttán megijed a tolvaj, és bár lehet, hogy nekikezd a munkának és megpróbálja majd feltörni a bicikli lakatot, de ha nem sikerül elsőre, akkor inkább továbbáll majd, így önnek nem kell vadonatúj biciklire költenie. A kerékpár lakatok között a legrégebbi a sodrony/ spirál lakat, ezeknek a zárszerkezetét összeköti egy sodrony, amely rendelkezhet különböző hosszall és átmérővel is rendelkezhet. A sodronyos megoldás a legolcsóbb, éppen ezért a legelterjedtebb is hazánkban.
A görgős és gerinces bicikli lakatok a sodronyos lakatok továbbfejlesztett változatai, ezek profibbak az előzőnél, hiszen hengeres és gömb-kialakítású fém-elemeket húztak az acélsodronyra, így nem tudják majd levágni. Tökéletes védelem persze nem létezik, de ha egy igazán flexibilis, de mégis stabil bicikli lakatot szerez be, akkor több esélye van megóvni kedvenc járművét. Görgős és gerinces bicikli lakatokat már nagyon jutányos áron lehet szerezni, de ha bombabiztos védelemre vágyik, akkor érdemesebb egy bonyolultabb, költségesebb darabot beszerezni, ilyeneket pedig főleg az Abus és a Kryptonite gyártóktól lehet találni.


Sajnos manapság mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megvédjük az értéktárgyainkat, ugyanis sosem lehet tudni, hogy honnan ér bennünket váratlan támadás. A kerékpárlopás Magyarországon egyre elterjedtebbé válik.
Kerékpár láncos lakat viszonylag magas biztonsági szintet nyújt a kerékpárunk védelmére. Nagyon sokan kedvence a láncos lakat, ugyanis ár-érték arányban nagyon jónak viszonyulnak. A súlyuk általában eléri az 1-4 kilogrammot, de az sem ritka, hogy az 5-6 kilógrammot is elérik. Ránézésre szinte az összes láncos lakat egyformának tűnik, ám a minőségüket illetően nagyon nagy különbségeket vélhetünk felfedezni. Különbségek főként a láncszemek edzettségében és felületkezelésében rejlik. A hegesztett edzett acél láncszemek nem támadhatóak feszítővassal, nem fűrészelhetőek és még a hidegvágóval szemben is biztonságot nyújtanak. Amennyiben a lakat a lánchoz készül, akkor általában speciális formájú és feszítővassal való támadás ellen is védelmet nyújt.
Hátránya általában abban rejlik, hogy igen csak nehéz és a cipelését is meg kell oldani, hátizsákban vagy más módon ugyanis, a kerékpáron lógatva könnyen megsértheti a paripánk fényezését. Előnyére szóljon még, hogy több méretben is elérhető, továbbá nagyon flexibilis ezért bárhol alkalmazható, így akár a váz és a kerék is rögzíthető. A láncos lakatok robosztus kinézete már csak azért is alkalmas, mivel már ránézésre elrettenti a tolvajokat. A szakemberek általában azt szokták javasolni, hogy a bringa értékének 5-10 %-át fordítsuk a lakat megvásárlásának értékére. Mindig érdemes áldozni egy biztonságos zár megvételére. Amennyiben Ön is félti szeretet kerékpárját, akkor az ABUS, illetve Kryptonite kerékpár lakatok vásárlását ajánlom.


Annak érdekében, hogy biztonságban ott merjük hagyni a járgányunkat felügyelet nélkül, fontos, hogy rendelkezünk egy magas biztonságot nyújtó lakattal.
Kerékpár biztonsági lánc már felsőfokú védelmet biztosít. Egyre jobban elterjed a használata, ugyanis ár-érték arányban nagyon megfelelő. A láncos lakatok általában viszonylag nehezek, 1-3 kilogrammot is elérhetik. A legtöbb biztonsági lánc edzett acélból készül, melyek ellenállnak a legtöbb támadásnak, ugyanis nem fűrészelhetőek, nem támadhatóak feszítővassal és még a hidegvágóval szemben is védelmet nyújtanak. A szállításuk a nagy súly miatt elég macerásnak bizonyul, ugyanis ha egyszerűen a kerékpárra akasztjuk, akkor könnyedén előfordulhat, hogy leverjük a fényezést. Ezért inkább ajánlott erre kialakított kistáskában szállítani. Kettő fajta lánc lakatot különböztethetünk meg, méghozzá az egyik, amelyen integrált zárfejjel rendelkezik, a másik pedig, ahol a lakat egy külön egység.
Az utóbbiak talán azért praktikusabbak, mert meghibásodás esetén cserélhetőek, esetleg máshol is alkalmazhatóak. Előnyükre szolgál a magas biztonság mellett, hogy több méretben is beszerezhetőek, így akár több pontos is rögzíthetjük a kerékpárunkat. A legtöbb láncos lakat robosztus kinézettel rendelkezik, amely eleve már elrettenti a tolvajokat. A kerékpár zárak esetén érdemes megfontolni, hogy legtöbb esetben milyen alkalmakkor illetve, mennyi időre szoktuk magára hagyni a járgányunkat. Szakértői vélemény szerint a kerékpár összértékét kell figyelembe vennünk a megfelelő lakat kiválasztásánál. Ahhoz, hogy kellő biztonságban tudjuk a kerékpárunkat, a kerékpár értékének legalább 5-10 %-át rá kell áldozni a lakatra. A német minőségű ABUS márka tökéletes biztonságot nyújt.


A szeretett kerékpárunk megőrzése érdekében manapság sajnos egyre nagyobb biztonsági intézkedésre van szükség. Kerékpár U-lakat az első jelző, amely eszünkbe jut róla, hogy kifejezetten erősnek mondható. A sorban a második helyen áll, ami a hatékonyságát illeti. A láncos lakatokkal szemben biztonságosabb és nehezebben elvágható. Az U-lakatok nagy hátrányát viszont meg kell említenünk, az pedig nem más, mint a nagysága. A láncos lakatok sok esetben az 1 métert is elérik, addig az U-lakatok több méretben is kaphatóak, de mivel merem kialakításuk korlátozva van a felhasználásuk. A legtöbb modell 20-30 centiméter nagyságú, ami arra elég, hogy a vázat biztonságban lelakatoljuk. Az effajta lakatokkal nem tudjuk több ponton rögzíteni csak, akkor, ha kiegészítő huzalt alkalmazzunk. A sodronnyal kiegészített típusok segítséget nyújtanak abban, hogy esetleg a kerék kiszerelése nélkül is tudjuk több ponton rögzíteni a kerékpárt a nagyobb biztonsági színt elérése érdekében.
Az U-lakatok sokkal könnyebben hordozhatóak, mint a láncos lakatok és könnyebbek is. Továbbá legtöbb esetben a minőséges U-lakatok mellé jár egy kistáska, melybe beletehetjük, mikor éppen nincs rá szükségünk. A nagyobb biztonságot nyújtó és komolyabb, minőségibb U-lakatok is legtöbb esetben meghaladják az 1 kilót. A kiegészítő sodrony külön is kapható, ám ezek legtöbb esetben nem olyan erősek, mint maga a lakat. Mindig vegyük figyelembe, hogy mennyi időre, illetve milyen körülmények között szoktuk magára hagyni a kerékpárunkat. A magas biztonsági szintet nyújtó lakatokat a legnagyobb világmárkák kínálatában találja meg, amely az ABUS és a Kryptonite lakatok. A lakatok vásárlásánál mindig vegyük figyelembe a kerékpárunk értékét, és ahhoz mérten igazítsuk a lakat kiválasztását.