Urban - Városi Sisakok

ABUS Urban városi kerékpáros sisakok
Elegancia és sokféleség

A városi kerékpárosok az elegáns és színes sisakokat kedvelik, amelyek a biztonság mellett, kiváló kiegészítői lehetnek akár öltönynek vagy üzleti ruházatnak is. Az ABUS Urban városi sisakok széles választékában megtalálhatja az egyéniségének leginkább megfelelőt.

Stílusosan a városban

A Pedelec városi sisakok egyszerű, letisztult színvilágúak, amelyeket kis, színes dizájnelemek díszítenek. Az Urban-I Neon sisakok feltűnőek, a 80-as évek sportdivat stílusát igézik, egyszerű életörömöt hangsúlyozva.

A gyors elektromos biciklik vezetőinek az ABUS Pedelec+ sisakokat ajánljuk, amely megfelelnek a nagyobb sebességgel történő biztonságos közlekedés követelményeiknek.

Modern klasszikus

A látványos, modern formatervezésű Yadd-I™ sorozatot azoknak ajánljuk, akik kedvelik a feltűnő megjelenést, divatőrült kerékpárrajongók, akik számára a kerékpár státuszszimbólum. Mindig figyelemfelkeltő!

Újdonság a Yadd-I™ #Cedition is – a Yadd-I™ #credition sorozat az összesen hét díszítéssel sokféle és változatos. Szögletes és leegyszerűsített formájával, valamint üde és feltűnő dizájnjával a Yadd-I™ #credition kiemelkedik a tömegből, és egyedi jelleget ölt.

Tovább