Kérdése van? Hívjon minket! +36306701767

Abus kerékpáros sisak - Bukósisak kerékpározáshoz

Az Abus kerékpáros sisakokból nem tartunk készletet, rendelésre szerezzük be. Ebből fakadóan előre fizetéssel lehet leadni sisak megrendelést webáruházunkban. Megértésedet köszönjük! A szállítási idő jellemzően 2 hét.

 

Kerékpáros sisakok az ABUS-tól – a fej hatékony védelméért
A tanulmányok újra és újra igazolják: A kerékpáros sisak viselése balesetkor jelentősen csökkenti a fejsérülés kockázatát. Ezért egyre több kerékpáros visel sisakot. Nemcsak sportoláskor, hanem elsősorban a mindennapokban – legyen szó bevásárlásról, kerékpártúráról, munkába vagy az egyetemre menet. A jelenlegi ABUS sisakok különösen kiváló minőségű anyagaikkal, a legmodernebb gyártási eljárásokkal, és professzionális kialakításukkal tűnnek ki.

 

Nagy viselési kényelmet nyújtó, egyénileg a fejhez igazítható, innovatív kerékpáros sisakok
A kisbaba és gyermeksisakoktól kezdve a bevásárláshoz vagy munkába járáshoz használt városi sisakokon keresztül a high-end Road sisakokig: Az ABUS kiváló szellőzésű, nagy viselési kényelmet nyújtó, egyénileg a fejhez igazítható, innovatív kerékpáros sisakokat kínál. Ezenkívül sok gyermek- és városi sisaknál beépített hátsó lámpa gondoskodik a plusz biztonságról. Az ABUS kerékpáros sisakok életet menthetnek.